Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Verhuurd
Kouvenderstraat 149 in Hoensbroek 6431 HD

Kouvenderstraat 149

6431 HD Hoensbroek
Huurprijs € 800,- p.m. Verhuurd

Omschrijving

Wij bieden een ruime winkel aan met een totale VVO van 154 m². Het winkelpand is gelegen aan een aanloopwinkelstraat naar de winkelpromenade van winkelcentrum van Hoensbroek aan de Kouvenderstraat, hét winkelhart van Hoensbroek. Het winkelpand werd tot voor kort gebruikt als wasserette.
De Kouvenderstraat is de belangrijkste winkelstraat van Hoensbroek.

Bereikbaarheid:...
Lees meer

Kenmerken

Soort Object Winkelruimte Totale vloeroppervlakte 154 m² Aantal lagen 1
Lees meer

Omschrijving

Wij bieden een ruime winkel aan met een totale VVO van 154 m². Het winkelpand is gelegen aan een aanloopwinkelstraat naar de winkelpromenade van winkelcentrum van Hoensbroek aan de Kouvenderstraat, hét winkelhart van Hoensbroek. Het winkelpand werd tot voor kort gebruikt als wasserette.
De Kouvenderstraat is de belangrijkste winkelstraat van Hoensbroek.

Bereikbaarheid:
Hoensbroek beschikt over een uitstekende bereikbaarheid, zowel met het eigen- als openbaar vervoer. In de directe omgeving bevindt zich voldoende (gratis) parkeergelegenheid. Er is een aparte parkeerplaats beschikbaar aan de rechterzijkant van het object.

INDELING:

De frontbreedte van de winkelruimte is circa 7,53 meter, totale vloeroppervlakte van de winkel op de begane grond is 121 m² , de entree is voorzien van een ingang. Achter de winkel bevindt zich nog een extra ruimte met een totale vloeroppervlakte van ca. 33 m². Dit kan voor meerdere doeleinden worden gebruikt, zoals winkelruimte, praktijkruimte, magazijn etc.

Het front bestaat uit een recent geplaatste aluminium pui met een ingang, voorzien van dubbele beglazing. De verwarming geschiedt door middel van een radiatoren systeem gestookt met een gasgestookte CV ketel en een gasmeter.

Aan de straatkant bevinden zich twee openbare parkeervakken. Naast de winkel zijn nog twee privévakken beschikbaar.

Bestemming is detailhandel.

De winkel wordt opgeleverd met een toiletnet fontein, CV-ketel, systeem plafond met verlichting, afgewerkte wanden. De winkel heeft vrijwel geheel een tegelvloer.

Huurvoorwaarden:

- ROZ-model huurovereenkomst winkelruimte;

- looptijd minimaal 2 jaar met 2 optiejaren; een kortere periode is eventueel ook bespreekbaar;

- huurbetaling per maand vooruit (BTW vrij);

- zekerheidsstelling af te geven door huurder ter grootte van 2 maanden huurverplichting;

- Indexering van de huurprijs, jaarlijkse, conform CPI, voor het eerst 1 jaar na huuringang.
Overdracht Status Verhuurd Huurprijs € 800,- per maand Aanvaarding Per 01-11-2019 BTW van toepassing Nee Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Bouwjaar 1966 Indeling Soort Object Winkelruimte Totale vloeroppervlakte 154 m² Verkoopoppervlakte 121 m² Frontbreedte 753 cm Parkeergelegenheid Parkeerpl. niet overdekt 2 parkeerplaats(en) Diversen Locatie Winkelcentrum Locatie toelichting gelegen aan een aanloopwinkelstraat naar de promenade van winkelcentrum van Hoensbroek aan de Kouvenderstraat, hét winkelhart van Hoensbroek, Het winkelpand werd tot voor kort gebruikt als wasserette.
Het object heeft een goede ontsluiting richting A76/A2.
Aantal lagen 1 Woonruimte Geen woonruimte aanwezig Onderhoud binnen goed Onderhoud binnen toel. inpandig wordt object grondig opgeknapt Onderhoud buiten goed Afstand tot snelwegafrit op 1000 m tot 1500 m Afstand tot N.S. station op 1500 m tot 2000 m Afstand tot winkelvoorz. op 1000 m tot 1500 m Welstandsklasse A2 Bijdrage wink. vereniging Ja
Hoofdfunctie
Winkelruimte
Oppervlakte
154 m²
Verkoop vloeroppervlakte
121 m²
Frontbreedte
753 cm
Verdiepingen
1
Verzamelgebouw
Sanitair, pantry/keuken
Welstandsklasse
A2
Publieksgerichte dienstverlening
Ja
Detailhandel
Ja
Showroom
Ja
Bijdrage winkeliersvereniging
Ja
Route van naar Kouvenderstraat 149, 6431 HD Hoensbroek

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring